1

De zomer door je haar

Geplaatst op
Waar de ene helft van Nederland met smart wacht op sneeuw en ijs, droomt de andere helft lekker weg bij een zonnige vakantiebestemming met cocktails op het strand. En bij welke helft jij ook hoort, een frisse zomergeur in je haar wil je toch het hele jaar door?

De Balmain Silk Perfume is een frisse zomer geïnspireerde parfum voor het haar, die je lokken een gezonde uitstraling geven. De Silk Perfum is speciaal gemaakt om het haar te verrijken met een lichtgewicht en zijdezacht gevoel. Bovendien bevat het argan olie, wat zorgt voor een schitterende glans in het haar. Het ontwart het haar, repareert beschadigde lokken en zorgt voor bescherming. De Silk Perfume van Balmain kan prima worden gebruikt als leave-in conditioner, maar ook als glansspray.
Balmain staat bekend om de prachtige haute couture fashion en dit zie je ook terug in de verpakking van de Silk Perfume. De bijbehorende vaporizer geeft je direct een chique Frans modegevoel en creëert een fijne, subtiele verneveling met een perfecte dekking.  De Balmain Silk Perfume is voor 23,95 verkrijgbaar in onze webshop. Klik hier om dit product te bestellen.

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons