1

Zo houd je drie dagen perfecte krullen

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
Zestig procent van alle vrouwen heeft krullen. Belangrijk om te weten hoe je deze goed verzorgt. Want of je nu lichte slag hebt of wilde krullen; elke krul heeft een specifieke verzorging nodig. REDKEN heeft een nieuwe Curvaceous lijn die je drie dagen perfecte krullen belooft met 97% minder pluis. Want!
 
De producten zijn, zoals we je al eerder lieten weten, verdeeld in vier stappen. Het bijzondere aan de lijn is bijvoorbeeld dat er verschillende soorten shampoo’s en verzorging zijn.
 
Schuimt niet
De No Foam shampoo schuimt dus niet, maar reinigt het haar op een zachte manier, terwijl het tegelijkertijd voedt en verzorgt. Hierdoor krijg je zachte, handelbare krullen met glans.
 
Lichtgewicht krullen
De High Foam shampoo is eveneens sulfaat- en parabenenvrij, maar reinigt sterk en geeft lichtgewicht krullen als resultaat.
 
Conditioner, leave-in of uitspoelen
Ook de conditioner heeft een speciale formule. Geschikt voor alle typen krullen, alcoholvrij en verzwaart niet. Je kunt ervoor kiezen de conditioner uit te spoelen voor een dosis voeding, maar je kunt hem ook in je haar laten voor extra controle en handelbaarheid tijdens het stylen van je krullen.
 
Zeg nee tegen pluis
De Curl Refiner primer die je gebruik voor het stylen biedt de perfecte anti-pluis controle. Deze kun je ook in je tas doen en gedurende de dag aanbrengen op je krullen.
 
De weerinvloed
De CCC spray-gel staat voor climate control caring spray. Deze is geschikt voor alle soorten krullen en zorgt ervoor dat het weer geen invloed op jouw krullen heeft. Boost je krullen ook met dit product door de dag heen wanneer dat nodig is.


 
Na de verzorging van je krullen, is het natuurlijk belangrijk dat je ze op de juiste manier styled. Hier zijn drie verschillende producten voor binnen de lijn:
 
Definitie en glans
Gewichtloze, speelse krullen met kracht. Die bereik je met Ringlet door het aan te brengen op handdoekdroog haar en het te drogen met een diffuser.
 
Activeer luie golven
Spray Wind Up in handdoekdroog of droog haar en style je haar zoals je normaal dooet. De Wind Up reactiveert luie golven en krullen zodat je een mooie slag creëert.  
 
Activeer luie krullen
Luie krullen activeer je door Full Swirl in handdoekdroog of droog haar te sprayen. Met dit product creëer je extra vorm en glans. 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons