1

Hierom heeft iedere man een beautybehandeling nodig!

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
Wist jij dat 90% van de mannen niets aan hun huid doet? Dat is in vergelijking met vrouwen wel even een ander verhaal. Gelukkig is er 10% die de huid wel degelijk verzorgt, máár dan wordt er vaak een lik uit de dagcrème van de vrouw des huizes genomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Iedere man heeft een andere huid, net als dat iedere vrouw dit heeft. Daarom is het nooit een goed idee om zomaar de verzorging van je vriendin te pakken. Maar zomaar een after shave op je net geschoren huid smeren, kan ook weer voor problemen zorgen. Veel mannen hebben door verkeerd scheren of de verkeerde nazorg acne, irritatie of rode bultjes. De juist verzorging kan dus echt een enorm verschil maken. Daarom is het handig je huid eens onder de loep te laten nemen door één van onze beauticians. Zij kunnen huidtypen en huidproblemen herkennen én oplossen. In onze Rob Peetoom Hair + Beaty salons bieden we zelfs een speciale Men's Treatment aan. Een behandeling die maar 40 minuten duurt waarbij je huid goed gereinigd wordt, een boost krijgt en je een ontspannende massage van nek, schouders en hoofdhuid krijgt. Maar ook peelings, microdermabrasie en andere behandelingen zijn er voor mannen bij Rob Peetoom. Laat je hier wel altijd eerst in adviseren! 

Wil je toch graag een product delen met je vriendin of een fijn 2-in-1 product? Haar Sensai Cleansing Foam (stap 2) is behalve een goede reiniging, ook een fantastische scheerschuim. En over 2-in-1's gesproken: Wanneer je je knipbeurt bij Rob Peetoom wil combineren met een gezichtsbehandeling, plannen wij dat zo in dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent én je krijgt 20% korting op zowel het knippen als de beauty treatment! Boek hier nu direct online je afspraak in één van onze Rob Peetoom Hair + Beauty salons. 


 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons