1

De do's & don'ts van make-up in de sportschool

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
Naar de sportschool draagt zogenaamd niemand make-up, maar als je goed om je heen kijkt zie je dat de meeste vrouwen toch echt een likje make-up op hebben. Helemaal niet erg, maar houd wel de volgende regels aan:
 
Geen foundation!
Foundation zal niet mooi op je huid blijven zitten wanneer je zweet én dat kan vervolgens weer kriebelen. En wat dacht je van de beige vegen op je sporthanddoek? No go!
 
BB cream is je vriend
Wil je toch een egalere huid, kun je voor een BB of CC crème gaan. Deze producten verzorgen de huid, maken hem egaler, blijven er niet bovenop liggen en zien er natuurlijker uit.
 
Waterproof
Ga je liever niet zonder mascara of eyeliner de deur uit? Ga dan voor de waterproof versie, niet alleen om panda-ogen te voorkomen, maar ook omdat er anders snel deeltjes in je ogen terecht kunnen komen.
 
Lipstick
Deze hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen: lipsticks en sportscholen gaan gewoon niet samen. Lippenbalsems, eventueel met een kleurtje, natuurlijk wel! 

Droogshampoo
Voor zowel voor als na het sporten! De poeder absortbeert namelijk niet alleen de natuurlijke haarolie om je haar, maar ook transpiratievocht. Handig! Kies bijvoorbeeld voor de REDKEN Pillow Proof Two Day Extender

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons