1

Shopping: 7 cadeaus waar je vader blij van wordt

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
Aanstaande zondag is het vaderdag! En iedereen weet; een cadeau vinden voor een man is één van de moeilijkste taken ooit. Gelukkig hebben wij genoeg fijne producten in onze Rob Peetoom Shop en mocht je er niet uitkomen dan komt de Rob Peetoom Giftcard van pas; deze is zowel in de salon aan een afspraak of aan producten uit te geven als in de webshop. Ben je een beetje last minute met je vaderdagcadeau? No worries, bestel dan de online giftcard, deze komt direct in jouw of zijn mailbox! REDKEN Silver Charge: Het ideale cadeau voor grijze of blonde vaders. Deze shampoo haalt namelijk gele of warme tinten uit het haar, waardoor de kleur weer fris oogt. 
Kérastase Capital Force Vita Energetique: Een exclusief product uit onze webshop! De shampoo verkwikt en geeft energie en is geschikt voor normaal haar.
REDKEN Rough Clay: Eén van de best verkochte producten uit ons assortiment. De Rough Clay is het perfecte stylingproduct door zijn matte textuur en de stoere look die hij heeft. Bovendien plakt hij niet! 
Kérastase Capital Force Densifiant Shampoo: Deze topper kan dagelijks gebruikt worden en is speciaal tegen vet haar. Tegelijk maakt de shampoo het haar ook voller. 
REDKEN Clean Brew Shampoo: Voor vaders met een baard! Deze haarshampoo reinigt namelijk extra vuil haar en is ook geschikt voor het reinigen van de baard en huid. 
REDKEN Rough Paste: Nog zo'n topper. Net als de Rough Clay geeft dit stylingproduct een mat effect en is de Paste eindeloos te restylen. 

Bekijk hier ons gehele online assortiment! 
 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons