1

In 2 minuten healthy nagels

Geplaatst op door Bo van Beaufood.nl
Bo van het blog Beaufood.nl schrijft twee keer per maand haar beste beautytips en recepten voor ons op het blog op het gebied van voeding. Ze is een kei in het omtoveren van (ongezonde) heerlijkheden tot lekker(der)e gezonde varianten. Ze vervangt ingrediënten en kiest voor pure, schone producten. In deze blog laat ze je kennis maken met frozen yoghurt cups: een heerlijk alternatief voor een normaal ijsje! 

Iedereen die op vakantie is of is geweest zal het vast herkennen: je grabbelt in je toilettas, maar helaas pasten al je favoriete verzorgingsproducten er niet in. Gelukkig zijn er ontzettend veel producten om je heen die je kunt gebruiken ter vervanging! 

Neem bijvoorbeeld olijfolie. Perféct middeltje voor zijdezachte nagelriemen. Een paar drupjes, even inmasseren en binnen no time heb je mooie verzorgde nagelriemen. Of smeer je nagelriemen ’s nachts in voordat je gaat slapen, zodat het een tijdje in kan trekken. Duw eventueel je nagelriemen zachtjes terug zodat je nagels een stukje langer lijken. Olijfolie is trouwens niet alleen een wondermiddel voor je nagels, ook je huid heeft er veel baat bij. Olijfolie werkt verzachtend en trekt snel in. Smeer je droge benen of voeten ermee in of geef je lippen een olijfolie treatment. En heb je toevallig ook wat zeezout bij de hand? Meng dit dan door een beetje olijfolie en masseer je lippen er zacht mee in gedurende een minuut. Even afspoelen en ik beloof je intens zachte lippen. Gebruik eventueel nog een beetje olie als gloss!
 
Al met al: olijfolie is al vaak mijn reddende engels tijdens vakanties geweest en misschien ook wel die van jou!
 
Ps.. Check wel eerst even of er geen toegevoegde kruiden in zitten. Naar knoflook ruikende lippen of nagels is misschien iets teveel van het goede.
 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons