1

Zo krijg je verzwakt haar weer stralend

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
Heb jij snel last van gespleten haarpunten omdat je haar verzwakt is of overbehandeld? Dan is het tijd om je haar een flinke boost te geven. Door het op de juiste manier te verzorgen, voorkom je dat je haar er droog uitziet, dat het niet wil zitten én dat je constant met gespleten haarpunten loopt. Dit kan komen door je voeding, overgebruik van hitteproducten, maar het meest komt het voor doordat je haar te vaak chemisch behandeld is. 

Kérastase heeft daarom een gloednieuwe lijn ontwikkeld: Résistance. De producten uit deze lijn versterken je haar en geven het glans. We geven je een omschrijving van ieder product:


Kérastase - Résistance Soin Premier Thérapiste
Bescherm je haar voordat je het gaat wassen, zonder dat het verzwaart. Gebruik dit product op vochtig haar, voor je shampoo gebruikt en laat het 1-2 minuten inewerken. Spoel het daarna uit en gebruik de Bain Thérapiste Shampoo. 


Kérastase - Résistance - Bain Thérapiste Shampoo
Dit balsem-bad voor zeer verzwakt en overbehandeld haar. De shampoo bevat proteïnen die ervoor zorgen dat de keratinen in het haar bij elkaar blijven. Keratinen breekt namelijk af door veelvudig chemisch te behandelen. 


Kérastase - Résistance Masque Thérapiste 
Gebruik dit masker op licht vochtig haar en laat het 5-10 minuten inwerken en spoel het vervolgens uit. Ook dit masker bevat proteïnen die ervoor zorgen dat de keratinen in het haar bij elkaar blijven. 


Kérastase - Résistance - Sérum Thérapiste
Breng dit serum op gewassen, handdoekdroog haar aan in de lengtes en de punten of op droog haar voor een gladde finish! Dit dubbele serum verzorgt je je haar en helpt de haarvezel te herstellen en te reconstrueren. Naast dat het gespleten haarpunten tegen gaat, reactiveert het glans en geeft dit product je haar een zijdezachte touch. Kérastase - Résistance Ciment Thermique
Gebruik je veel hitteproducten? Dan heb je dit product nodig. Het thermo-seal glacerend systeem geeft het haar glans, maakt het glad en biedt een sterke thermische bescherming, zodat je op een veilige manier je haar kunt stylen met de föhn, steiltang of krultang. Breng van dit product 1 à 2 nootjes aan op handdoekdroog haar (in de lengtes). Niet uitspoelen. 
 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons