1

Alles over de balayage

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor
De balayage kunnen we nu wel blijvende trend noemen! De verftechniek is niet aan te slepen in onze salons, maar omdat het een relatief nieuwe trend is en hij per persoon verschilt, zijn er ook nog veel vragen over. Wij beantwoorden alle vragen vandaag! 

Wat is precies de Balayage kleuring?
Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Een techniek die vanuit de losse hand wordt opgezet op de plekken waar de zon normaal gesproken je haar oplicht. Zo creëer je een ‘sun-kissed’ en natuurlijk effect. Een groot voordeel van balayage; het geeft amper uitgroei.


 
Is het geschikt voor alle haarkleuren/haartypes?
Deze techniek is voor veel haarkleuren/haartypes geschikt, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. We adviseren je naar één van onze salons te komen zodat onze stylisten je precies kunnen vertellen wat de opties zijn en wat niet. Voor advies kun je bij ons telefonisch een afspraak maken. Is je haar eerder donker gekleurd dan maakt dit de behandeling iets ingewikkelder. Is je haar eerder met henna gekleurd? Dan is een balayage onmogelijk.
 
Hoeveel kost de Balayage in de Rob Peetoom salon?
De prijs verschilt per persoon, we kunnen van tevoren niet inschatten hoeveel haar iemand heeft, wat de bestaande kleur is en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste effect. Daarom kiezen we ervoor om er geen vaste prijs te communiceren. Wil je toch een indicatie? Kom langs voor gratis advies!


 
Afspraak maken?
Bij een balayage is een goed advies noodzakelijk. Het advies hangt af van haarstructuur, natuurlijke haarkleur, kleurgeschiedenis en de conditie van het haar. Een goede analyse zorgt ervoor dat we een duidelijk en persoonlijk plan kunnen opstellen qua mogelijkheden, kosten en de tijd. Om deze reden boeken we vooraf een kleuradvies in, die maximaal 20 minuten zal duren. Afhankelijk van beschikbaarheid kun je direct geholpen worden of een afspraak inplannen. Mocht een balayage toch afgeraden worden zullen we andere opties met je bespreken.  
Om deze reden is het niet mogelijk om online je balayage behandeling in te boeken.
 
Heb je na het lezen van dit blog nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met één van onze Rob Peetoom salons en ben je enthousiast geworden, maak dan gelijk een afspraak voor advies ! 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons