6

5 x waarom je elke dag kokos zou moeten eten

Geplaatst op door Bo van Beaufood.nl

Before we begin - excuses to the English readers, Bo is a specialized Dutch Food Blogger. At some point we will translate her work in English. But for now, those who read Dutch, enjoy!

Kokosnoot is iets dat niet heel veel mensen dagelijks eten en met name omdat je een kokosnoot nu eenmaal niet zo een, twee, drie open krijgt. Maar tegenwoordig wordt het ons een stúk makkelijker gemaakt want je koopt deze gezonde steenvrucht gewoon kant en klaar in stukjes bij de supermarkt. Vaak in combinatie met stukjes tropisch fruit. Hieronder vind je vijf redenen waarom je dit gezonde hapje vaker zou moeten nuttigen!

 

Kokosnoot ondersteunt je immuunsysteem door de krachtige werking van kokosolie tegen schimmels en bacteriën. Deze zelfde olie werkt ook als natuurlijke energiebron en is dus perfect als pre workout snack of als vier-uurtje op werk. Ook heeft het een fantastische invloed op de conditie van je huid en haar. De voedende eigenschappen boosten de elasticiteit van je huid en verhogen de celgeneratie waardoor oude cellen eerder worden vervangen door nieuwe cellen.
 

Last but nog least, kokosnoot is gewoon onwijs lekker om weg te knabbelen! Het is een smakelijke snack die ook nog eens betaalbaar is en daardoor ideaal als gezond tussendoortje.

 

PS. Over kokos gesproken.. Kennen jullie de nieuwe lijn van Kerastase al? Aura Botanica biedt natuurlijke haarproducten voor effectieve verzorging en geeft je haar een gezonde glow. De formules zijn samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong! En (je raadt het misschien al) een van die ingrediënten is handgeperste samoaanse kokosnootolie. Klik hier om naar de nieuwe lijn te gaan.

Voor andere tips en/of gezonde recepten ga je naar www.beaufood.nl
 

Liefs,

Bo

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons