1

LIBELLE 7 JAAR JONGER

Geplaatst op door Rob Peetoom Editor

Inge van der Plas, onze Creative Director bij Rob Peetoom Hair + Make-up in Haarlem, en haar team van Stylisten bewijzen elke week dat íedereen er jonger uit kan zien in de rubriek '7 Jaar Jonger' in het magazine Libelle.

Deze week is de beurt aan de 50-jarige Ciska. "Ik ga liever naar de tandarts dan naar de kapper. Het zit nooit naar mijn zin", zegt zij. Maar Ciska heeft dan ook nog nooit eerder bij Inge in de stoel plaatsgenomen.

Inge over Ciska
"De grote vraag voor elke krullenbol: welk product gaat pluis tegen en laat krullen er mooier uit zien? De Redken Curvaceous-lijn is ideaal voor krullend haar. Was dit type haar niet standaard twee keer per week, maar spoel het haar (zonder shampoo) en gebruik alleen conditioner. Hierdoor krijgt je haar weer glans. Vet wordteen krullenkopje niet, maar door het (te) vaak te wassen, wordt het nog droger. Ik heb Ciska's haar in laagjes geknipt waardoor de krul lekker springt. En die knalroze lippenstift van Ellis Faas die bijna niemand kan hebben, staat Ciska juist geweldig!" 

Ook toe aan een compleet nieuwe look? Deze behandeling is inclusief een persoonlijk advies, knippen, kleuren en make-up op aanvraag te boeken bij alle Rob Peetoom salons. Na de make-over krijg je een shampoo en conditioner afgestemd op jouw haar mee naar huis. Neem contact op met één van onze salons voor meer informatie. 


 

inspiratie

#robpeetoom

Volg ons