Over Rob Peetoom

Over Rob Peetoom

ROB PEETOOM
Ik kan goed knippen, maar dat kunnen meer kappers. Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past. Daar ben ik goed in, en mijn partners in alle salons ook. Op de Rob Peetoom Academy worden alle stylisten erin getraind.’

In deze video vertelt Rob over zijn beleving van het kappersvak.

Rob Peetoom heeft vele (internationale) awards mogen ontvangen, waaronder de World Master Award en de Global Salon Business Award. Zelf wordt hij ook regelmatig gevraagd in diverse jury’s plaats te nemen en is al tien jaar artistiek directeur van Intercoiffure Mondial.

Sinds hij zijn eerste salon opende, doet Rob Peetoom al haar- en beautyproducties voor weekbladen en glossy’s, kranten en televisieprogramma’s. Dat kan alleen als je heel veel verstand van en gevoel voor haar hebt, veel ervaring én een grote liefde voor mensen. Robs grote kracht is bovendien zijn vermogen om iedere vrouw en man, jong en ouder, een persoonlijke look te geven die toch een actuele uitstraling heeft.

Zijn drive strekt zich ook uit buiten de salons. Rob Peetoom heeft zich altijd ingezet om het gehele kappersvak naar een hoger plan te tillen. Hij biedt jonge getalenteerde medewerkers de mogelijkheid samen met hem een salon te openen. Hij was een van de eersten die Prijsdifferentiatie introduceerde in Nederland. Op die manier is voor ieder budget een kwaliteitskapper haalbaar. En met de Peetoom Foundation ondersteunt hij projecten van Education for Life; waarmee minder gefortuneerde jongeren in derde wereld landen een vakopleiding kunnen genieten.

In 2010 ontving hij bovendien een Koninklijke onderscheiding, hij is Ridder in de orde van Oranje Nassau.

FILOSOFIE 
Filosofie Rob Peetoom: "Dat wat bij je past, maakt je mooi"
Iedereen kan mooi haar hebben. Alleen ziet dat er voor iedereen anders uit.
Bij Rob Peetoom zien we wat bij jou past, omdat;

  • we eerst goed kijken en luisteren, dan knippen;
  • jouw looks en persoonlijkheid ons uitgangspunt zijn;
  • we de tijd nemen om met je te praten om te achterhalen wat jij wil en verwacht;
  • we je adviseren wat past bij jouw specifieke “features” en haartype
  • we vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing.

Zo geven we jou die coupe en kleur die het meeste voor je doen. En we bieden meer: ook make-up en beauty treatments. Want haar, huid en make-up samen bepalen je uitstraling. Bij ons haal je het mooiste uit jezelf.


Rob Peetoom