FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen Rob Peetoom. 

1. Hoeveel moet ik betalen bij Rob Peetoom

Bij Rob Peetoom hanteren wij Prijsdifferentiatie.

Wij willen kwaliteit voor iedereen bereikbaar maken. En we geloven in voortdurend blijven trainen en ontwikkelen als stylist. Daarom hebben we stylisten op verschillende niveaus en met verschillende prijzen. Educatie, leeftijd, persoonlijke ontwikkeling en ervaringsjaren tellen mee. Alle stylisten op alle niveaus worden getraind en leggen examens af aan de eigen Rob Peetoom Academy.

Studenten en jongeren onder de 20 jaar bieden we 20% korting!

2. Ik ben jonger dan 20 jaar of student, wat betekent dit voor mij?

Wij geloven dat iedereen recht heeft op kwaliteit! En we begrijpen dat als je jong bent, je budget beperkt is. Daarom bieden we jou als jij jonger bent dan 20 jaar of als jij student bent: 20% korting op al onze behandelingen (ook beauty behandelingen).

Voorwaarden:
Je boekt je afspraak liefst online* via onze website.
Op vertoon van geldige identiteitsbewijs
Op vertoon van geldige studentenpas (indien van toepassing. OV kaart wordt niet gezien als geldig bewijs)
NB: In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht geldt deze korting NIET op koopavonden of in het weekend

*Bij bijna al onze salons kun je online je afspraak boeken. Dankjewel voor het gebruik maken van deze optie.

3. Wat houdt het loyaliteitsprogramma precies in?

Als klant van Rob Peetoom Hair + Makeup en Beauty spaar je loyaliteitspunten. Voor elke euro die je bij ons besteed, krijg je 1 punt.
Het moment dat je 500 punten gespaard hebt, krijg je van ons een Redken of Pureology product* naar keuze cadeau!
Dit kan een shampoo, conditioner of een masker/treatment zijn, maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een styling product, zoals bijvoorbeeld een mousse, paste of hairspray.

Ben jij klant bij een Rob Peetoom Hair + Beauty? Spaar dan door tot je 1250 punten hebt, want dan krijg je een een heerlijke loyaliteits-beautybehandeling van 60 minuten cadeau.
Vraag snel bij jouw salon hoeveel punten je al gespaard hebt.
Houd onze website en ons Blog in de gaten voor meer ontwikkelingen!

*M.u.v. REDKEN Diamond Oil Shatter Proof Shine en Shatter Proof Shine Intense.

4. Hoe worden jullie mensen opgeleid?

Alle stylisten van Rob Peetoom, van leerling tot top, trainen aan de eigen Rob Peetoom Academy in Amsterdam.
Na hun vakopleiding ontwikkelen zij daar hun vaardigheden verder in de typische natuurlijke Rob Peetoom-stijl. Niet knutselen met haar, maar zó knippen, kleuren en stylen dat iedere klant in de stoel precies dat haar krijgt dat het beste bij zijn of haar uitstraling en persoonlijkheid past.

5. Doen jullie ook aan goede doelen?

De Peetoom Foundation (een initiatief van Marit Langedijk-van der Pruik, Vincent Langedijk en Alexander Peetoom) is opgericht om op een persoonlijke, betrokken manier geld bijeen te brengen voor zorg aan kinderen op plekken waar het hieraan ontbreekt. Dat doen we door jaarlijks collectes te houden waarvan de opbrengst gaat naar bestaande hulporganisaties met een duidelijke, directe geldstroom.

Wij hebben ervoor gekozen om Education for Life te steunen, een initiatief van Intercoiffure Mondial, dat perfect aansluit op onze doelstelling. Education for Life ontfermt zich over kinderen zonder kansen en zonder uitzicht op verbetering van hun levensomstandigheden. Education for Life is diverse projecten in de wereld gestart waar deze kinderen de kans krijgen om een opleiding te volgen.
Doe een Donatie.

Peetoom Foundation
foundation@robpeetoom.nl
ING Haarlem 652248071