1

Do I have to cut my hair short

Geplaatst op door Rochelle Peetoom
One of our customers from Holland asked us a question about damaged & thin hair and what to do - so here is your answer (in Dutch):

Afknippen is niet altijd de oplossing... Natuurlijk is het goed om je haar te laten knippen wanneer je haar in een slechtere conditie is, na bv ziekte en/of het verliezen van veel kilo’s. Maar niet iedereen wil er de schaar inzetten. En dat hoeft ook niet!
 
Haarverlies heeft met veel verschillende factoren te maken, vaak is het een combinatie van vitamine tekort, stress en/of vanwege medicatie. 
 
Wanneer je niet rigoureus de schaar in je haar wilt laten zetten dan zijn er een aantal dingen die je kan doen om je haarconditie weer te optimaliseren.
 
  • TIP masseer dagelijks je hoofdhuid 3 tot 5 minuten. Dit stimuleert de bloedcirculatie en dat is cruciaal voor de bloedtoevoer naar je haarwortels toe.
 
  • TIP Neem dagelijks vitamine A, B12 en D. Ook Omega oils zijn zeer goed om dagelijks in te nemen.  
 
Neem maandelijks een extra haircare treatment in de salon, specifiek gericht op verzorging die jou haar nodig nodig heeft. Vooral proteïne is een belangrijk `bouwsteen’ voor je zwakkere haarconditie. Zoek op kleur Blauw, zoals deze 2 lijnen van Redken en Keraste - verkrijgbaar bij Rob Peetoom Salons. 


inspiratie

#robpeetoom

Volg ons